Apotheek de Vaart – Amsterdam

Apotheek de Vaart

Wilt u patiënt worden?

Corona-maatregelen

Mensen met griepverschijnselen (koorts, hoesten en/of niezen) worden verzocht om niet naar de apotheek te komen. Bij klachten kunt u voor uw spoedmedicatie het beste bellen om uw medicatie via de uitgifte-automaat af te halen of te laten bezorgen. Vanwege beperkte capaciteit alleen voor spoedrecepten bellen, overige zaken graag via e-mail! Herhaalmedicijnen kunnen gemiddeld 2/3 dagen langer duren. Houdt u rekening met gemiddeld 3 dagen verwerkingstijd voor niet acute medicatie.

Voorlopig hebben we normale openingstijden en er geldt maximaal 3 klanten tegelijk in de apotheek, 1,5 meter afstand bewaren. Daarom zijn er mogelijk geen zitplaatsen. Mensen die slecht ter been zijn of moeite hebben met staan kunnen het beste bellen en de medicatie laten bezorgen!

Kijksluiter

Kijksluiter is een animatievideo die de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van een medicijn in begrijpelijke spreektaal uitlegt. Dan weet u wat u van dit medicijn mag verwachten en waar u op moet letten.

Ga naar www.kijksluiter.nl, kies uw zorgverlener en vul uw e-mailadres in. U ontvangt per e-mail een toegangscode. Hiermee krijgt u onbeperkt toegang tot de Kijksluiter bibliotheek.

Heeft u problemen met het vinden van uw Kijksluiter? Neem dan contact op via 085 782 7305.

Inloopspreekuur

Elke woensdag van 10.00u tot 12.00u. Wij stellen het op prijs als u van te voren belt. U kunt in de apotheek alleen met een pinpas betalen.

volg je zorg

Wil je jouw medische gegevens ook delen via het LSP?

Regel het bij je huisarts en apotheken of ga naar: www.volgjezorg.nl opent in nieuw scherm