Apotheek de Vaart – Amsterdam
Apotheek de Vaart Amsterdam
Header afbeelding

Apotheek de Vaart CV in Amsterdam

Onze apotheek vindt het belangrijk dat de patiënt goed begeleid wordt. Met vragen kunt u op verschillende manieren bij ons terecht: via de website, telefonisch en via persoonlijk contact in de apotheek. Voor achtergrondinformatie over bijvoorbeeld medicijnen, de bijwerkingen, aandoeningen kunt u ook terecht op onze website.

Medicijnconsult

Voor een persoonlijk medicijnconsult bent u welkom in onze apotheek. Wij hebben hiervoor een aparte spreekkamer om uw privacy volledig te kunnen garanderen. De aparte spreekkamer ingericht voor het bespreken van langere vragen, een uitgebreid medicijnconsult of delicate kwesties. U kunt hiervoor een afspraak maken met uw apotheek.

Inloopspreekuur

Heeft u vragen over het gebruik van medicatie of bijwerkingen hiervan? Twijfelt u over wisselwerkingen met andere geneesmiddelen? Of wilt u meer weten over medicijngebruik in het buitenland? Tijdens een gesprek met de apotheker kunt u terecht met deze en andere vragen over uw geneesmiddelen- gebruik in relatie tot uw aandoening.

Uw vragen kunt u sturen per e-mail apodevaart@ezorg.nl

Op elke dinsdag is er ook een inloopspreekuur van 10-11 uur. Dan kunt u zonder afspraak de apotheek binnen lopen en naar de apotheker vragen. Apotheek de Vaart bied u deze service gratis aan.