Uw apotheek – Apotheek de Vaart – Amsterdam
Apotheek de Vaart Amsterdam
Header afbeelding
Uw apotheek

Uw apotheek

Historie

Apotheek de Vaart is in 1997 opgericht in een bouwkeet in de “nieuwe” wijk de Aker. Veel huizen stonden er in die tijd nog niet. Vanaf 1998 is de apotheek definitief verhuisd naar de A. Reitsmakade 37, de huidig locatie.
Per 1 september 2014 is Apotheek De Vaart CV, overgenomen door Farmaceutisch Beheer BV/Stichting Verenigde Nederlandse Apotheken (VNA) en werd  dhr drs. M. Yücesan de nieuwe beherend apotheker. Voor nadere inlichtingen kan er contact worden opgenomen met de heer drs. M. Yücesan (beherende apotheker) op tel.: 020 – 41 00 177. 

Beherende apotheker:

Dhr. drs. M. Yücesan
BIG zorgverlenernummer:29909920917

Kwaliteit

Apotheek de Vaart is vanaf 2000 HKZ-gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm. HKZ staat voor Harmonisatie en Kwaliteit in de Zorg. Ons team heeft met het behalen van het certificaat bewezen dat de werkprocessen van de apotheek voldoen aan de kwaliteitsnormen. Het HKZ-Keurmerk betekent dat een organisatie de zaken intern goed op orde heeft, de patiënt centraal stelt, betrouwbare resultaten kan presenteren en voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg.