Medicijnuitgifte-automaat – Apotheek de Vaart – Amsterdam
Apotheek de Vaart Amsterdam
Header afbeelding
Medicijnuitgifte-automaat

Medicijnuitgifte-automaat

Apotheek de Vaart heeft sinds maart 2020 beschikking over een 24 uurs uitgifte-automaat. Voortaan kunt u uw geneesmiddelen ophalen wanneer het u uitkomt! Nooit meer wachten, 24 uur per dag 7 dagen in de week.

Hoe werkt het?

Zodra u zich aanmeld voor deze service worden uw recepten binnen de apotheek aangemerkt voor de automaat. Zodra het recept is afgehandeld en het pakketje is klaargemaakt krijgt u op uw GSM nummer een sms bericht met een afhaalcode toegestuurd. Vanaf het moment dat u een bericht krijgt heeft u 72 uren de tijd om het pakketje op te halen. U kunt zelf bepalen wanneer u het wil ophalen. Maar na die 72 uren werkt de afhaalcode niet meer en wordt het pakketje weer uit de automaat gehaald. LET OP afhaalcode werkt maar 1 x. Dus voor elk nieuwe pakketje krijgt u een nieuwe afhaalcode.

Aanmeldformulier kunt u online hier invullen. Als u binnen een gezin of woonverband wilt dat ieder gezinslid voor eigen pakketjes de code (op eigen GSM nummer) toegestuurd krijgt moet elk gezinslid een eigen formulier invullen!

Beperkingen: Wat kan er niet in de uitgifte-automaat

  • Gekoelde artikelen.
  • Verpakkingen boven een bepaalde grootte (max grootte is het formaat van een schoenendoos). We zijn creatief met het inruimen maar sommige artikelen (bijv. macrogolzakjes of mirena) passen er niet in. U krijgt terugkoppeling als het artikel er niet in past.
  • Geneesmiddelen die u voor de eerste keer krijgt.
  • Geneesmiddelen die u direct wilt ophalen.